QUI SOC

Hola! Em dic Laura Falguera i dissenyo solucions creatives per a persones, empreses i institucions que necessiten crear o potenciar la seva imatge.

laurafalguera.cat és el meu estudi de disseny gràfic i comunicació multidisciplinar, ubicat a Esparreguera (Barcelona).

Principalment desenvolupo identitats visuals (logotips, marques, papereria corporativa…), projectes editorials (publicacions periòdiques, llibres…), campanyes publicitàries (cartells, gran format, flyers…) i webs en wordpress.

EDITORIAL

PUBLICITAT

IDENTITAT

WORDPRESS

M’agrada treballar amb un concepte com a punt de partida d’un projecte. Això significa crear un missatge clar i donar sentit a la forma del disseny final. Es per això que m’involucro en cada projecte participant de totes les fases i decicions de disseny, des de la primera idea fins que arriba al client final, per a que el resultat sigui de qualitat, satisfatòri i compleixi el seu objectiu.

Treballar amb la Laura sempre és un plaer. És organitzada, rigurosa, molt complidora amb els terminis i s'implica en els projectes. La partner ideal per a formar un bon equip.

Alba OsunaKöök.cat

Ens vam retrobar en un moment crucial del meu especial i personal projecte musical. Reflexió, recerca, sensibilitat i implicació... tot un procés molt emocionant. I el resultat: TÂ, un gran treball. M’omple d’orgull i satisfacció. La Laura és la meva dissenyadora ideal. Amb ganes de continuar. Moltes gràcies i moltes felicitats.

Lola PérezPianista/Compositora

He tingut la sort de trobar a la Laura per donar-li color al meu àlbum, Azul. Li vaig explicar el significat de cada tema, ella va buscar les imatges i va captar absolutament l'essència del que era l'obra. Els dissenys que va crear reflecteixen en cada matís, en cada imatge, l'esperit d'Azul. Em va sorprendre molt gratament la imatge de "Espíritus del Mar", que va ser el complement perfecte
del que volia expressar. Estic molt content d'haver comptat amb ella i el seu magnífic treball, i espero poder seguir gaudint
del seu art.
Moltes gràcies, Laura. Azul també ets tu.

AngusNadaMás